Familiebedrijf sinds 1958

1958

1958

Het verhaal van Garage De Tandt startte in 1958 met Gaston De Tandt en Julienne De Jaeger op “den Dries” in Bambrugge. In de beginjaren werkten zij in een kleine schuur met het inrichten en maken van vrachtwagens voor vleesvervoer. Enige jaren later lieten zij een werkplaats met carrosserie bouwen waar hij zelf de vervangstukken vervaardigde uit stukken plaat. Omdat de vraag naar wagens begon te komen startte hij met de verkoop van het merk Renault. De toenmalige R4 en R16 verkocht Gaston in een kleine showroom aan de werkplaats. Later volgde een overstap naar het merk Opel.

1974

1974

Gaston en Julienne kregen 4 zonen en 1 dochter, waaronder Marc De Tandt. Marc startte op 14-jarige leeftijd, in 1975, als technieker in de garage van zijn vader.

Een opportuniteit op de Oudenaardsesteenweg, kortbij de oprit E40, deed zich voor in 1989 en de garage breidde uit naar de nieuwe locatie.

Garage De Tandt kon de toenmalige “Opel Calibra-rijders” van A tot Z bijstaan met hun uitgebreide showroom, werkplaats en carrosserie.

Marc en zijn echtgenote Betty hebben van Garage De Tandt een gevestigde Opel waarde in de ruime regio gemaakt.

2008

2008

In 2008 kwam de derde generatie 'De Tandt' erbij. Kim specialiseerde zich vooral op de verkoop van nieuwe en jonge tweedehandsauto's. 

In 2016 maakte zijn echtgenote Melissa ook de overstap naar de garage. Dit is de rode draad van ons bedrijf, een familiale sfeer waarbij een nauw contact met de klanten zeer belangrijk vinden. Ons streefdoel is om een correcte en snelle service te bieden zodat wij een lange en stabiele klantenrelatie kunnen behouden. 

Ons team van techniekers staat dagelijks klaar om de auto's te onderhouden en herstellen. Onze carrosserie is erkend voor alle merken en de meeste verzekeringsmaatschappijen.

2020

2020

In 2020 hebben wij Comfort Cars opgericht waarbij wij nog een breder gamma van jonge tweedehandsauto's willen aanbieden met daarbij een sterke focus op de online markt voor de verkoop van auto's.